duminică, 5 octombrie 2014

Dominatorii amatori.

 În general tineri, dar si mai copți, avînd peste 25 de ani, cu o experiență destul de limitată. Sînt perverși, imaginativi, comprehensivi, politicoși, curioși, curați, conservatori și comozi.

 Au de obicei spatiu personal de desfasurare a sedintelor,cu un instrumentar de sex-shop si unele dispozitive dedicate tehnicilor preferate, si chiar si costumatii, fabricate sau cumparate.

 Sint foarte conservatori, si de obicei nu accepta alti parteneri de jocuri BDSM decit cei cu care practica in mod obisnuit. In general sint casatoriti cu sclava/sclavul pe care aplica tehnicile preferate. Nu se deplaseaza decit la parteneri stabili, daca nu formeaza cupluri in aceeasi locatie. De obicei nu cauta alti parteneri pe net, ci doar parteneri de discutie si schimb de informatii.
Formeaza cupluri, sau uneori mici grupuri unite fie prin casatorie, fie prin contract de posesiune BDSM cu valoare simbolica, dar respectat de parti.

  Sedintele lor sint in general sedinte soft BDSM,pigmentate cu mult sex. Traind cu partenerul de BDSM, aplica pe acesta doar tehnici agreate de ambii parteneri, in limite cit mai consensuale.
  Sedintele pot dura chiar si ore intregi, dar de obicei, fiind axate mai mult pe sex si orgasm fizic, -dureaza maxim doua ore. Tehnicile preferate sint in general role play, bondage, suspendare, sissification, umilire verbala/sexuala, sau alte tehnici soft. Dar, cum sint axate pe preferintele sclavilor, se pot aplica si metode mai putin obisnuite: uro-scato, medical torture, CBT, breast torture, fisting, mumificare, electro, etc...

  Ca si debutantii, acorda o foarte mare importanta aspectului fizic, virstei, sexului , rasei, parametrilor corporali, dotarii sexuale, etc., si tot ca si acestia au preferinte sexuale hetero/bi/gay foarte bine conturate, pe care nu le schimba.

  Sint foarte activi pe forumuri, unde discuta intens cu alti practicanti ,incercind mereu sa isi imbunatateasca tehnicile, dar cum am mai precizat nu cauta alti parteneri, ci vor doar sa discute si sa faca schimb de informatii.

  Au o atitudine destul de buna, dar nu o perfectioneaza. Se comporta ca niste parteneri de sex dominatori, si nu ca niste Dominatori veritabili. Sedintele lor nu ofera decit rareori extaz masochist, fiind axate mai mult pe tehnici soft si sex.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu