duminică, 5 octombrie 2014

Dominatorii ocazionali

  Un tip aparte de Dominatori, care nu practica BDSM in mod regulat. Sint mai degraba un fel de curiosi perfectionisti ce doresc sa isi pigmenteze viata sexuala practicind uneori si BDSM

  De obicei sint maturi, bine situati financiar si social, culti, deschisi spre noi experiente (nu neaparat doar sexuale), de obicei casatoriti sau intr-o relatie stabila hetero/gay.

  Pot poseda un mic instrumentar BDSM fara pretentii , ba chiar si masti si costumatii de gen. Nu au un spatiu stabil de desfasurare, decit in rare cazuri. Prefera sa se deplaseze la partenerii de jocuri BDSM doritori.  De obicei sint casatoriti sau formeaza cupluri hetero/gay, dar partenerul lor stabil nu doreste sa practice BDSM si de multe ori nici nu stie de aceasta fantezie a Dominatorului/oarei.

 Aspectul sclavilor este hotaritor in alegerea partenerilor, ca si virsta,sexul, educatia, curatenia, limbajul, experienta, gabaritul, dotarea sexuala, etc. Prefera sclavii educati, manierati, aratosi, mai tineri, epilati, fara proportii exagerate, curati, cu dotare sexuala buna. De asemenea, sint foarte prudenti in alegeri, si cauta pe cit posibil sclavi cu atitudine umila veritabila, mai ales Dominele.

 Sedintele lor sint destul de scurte (in jur de o ora), fiind axate pe sex cu fantezii BDSM soft, si se desfasoara , ca si la debutanti si amatori, in limite de obicei consensuale. Experienta lor este relativa, dar pot deveni cu timpul destul de experimentati, mai ales in tehnici soft.

  Practica mai ales tehnici de umilire soft: cravasa, uro, bondage, CBT si Breast Torture soft, feminizare, mumificare, dildo/strap-on, dog play, pony play, role play, ceara, uneori si tehnici mai hard. Cind acest tip de Domin e femeie, practica inclusiv sexul cu sclavi masculi, le pot suge penisul sau se pot lasa penetrate anal/vaginal, dupa ce îi imobilizează.

  Atitudinea lor este destul de buna, desi inca departe de atitudinea profesionistilor. Sint mai degraba un fel de amatori fara partener stabil. Sedintele lor nu ofera extaz masochist decit in rare cazuri, fiind mai mult partide de sex cu tehnici BDSM. Nu sint deloc materialisti, si sint foarte cautati din acest motiv de sclavii virgini si debutanti. Uneori chiar isi platesc destul de consistent partenerii de perversiuni comune.

  Pe saiturile si forumurile BDSM sint foarte prezenti, cautind mereu parteneri de sex si comentind tehnici si informatii. De asemenea, adora sa se delecteze , sa se excite si sa comenteze filmulete si clipuri video si poze BDSM.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu