miercuri, 29 octombrie 2014

Prostituatele BDSM

  Sînt niște prostituate obișnuite, care oferă în plus și anumite servicii ce amintesc de BDSM.


  Vîrsta lor este variabilă, dar de obicei sînt femei foarte tinere, cu nivelul de educație destul de precar. Sînt destul de atractive, foarte materialiste, dar fără dorința de a evolua. Sînt însă foarte puțin pretențioase.
  Au spațiu de desfășurare și un instrumentar minimal, de obicei improvizat.

  Ședințele lor durează maxim o oră, fiind axate pe sex plus lovituri de cravașă, nuia, palme, ceva imobilizări grosolane, limbaj vulgar, etc... în limite strict consensuale. Sînt switch prin excelență, fiind puse de fapt la discreția clientului, care le poate utiliza atît ca Stăpîne, cît și ca sclave. Totul e să le iasă bani!

  Practică mai ales tehnici de umilire soft, și unele torturi executate destul de rudimentar: bondage, cravașă, nuiele si palmuire soft, gîdilat, ceară, uro soft, cunnilingus, analingus, legare la ochi, CBT soft, penetrare anală, etc. Dar practică fără convingere, și cu ochii pe ceas. Nu au de fapt atitudine, ci mimează atitudinea de Domine :lovesc fără putere, înjură fără convingere, poruncesc cu teamă, se interesează permanent de disconfortul clientului, sînt grabite...

  Aspectul sclavilor, vîrstă, sex ,ocupație, religie, le este indiferent. Să aibă banii necesari, și se pun pe treabă! Nu le pasă nici dacă umilesc bărbați sau femei, din același motiv.
  Experiența și-o fac mai ales de pe filmele de pe net sau din reviste de gen. În plus, învață și din cererile sclavilor, dar nu sînt tentate sa evolueze.Doar tehnicile ușor de practicat ce aduc și multe parale sînt mai aprofundate.

    Nu le vom găsi pe site-uri sau forumuri BDSM, cel mult cu vreun anunț scurt și cam agramat.
  Nu au imaginație, sau au una foarte limitată. Practică în general mereu aceleași lucruri.

Se pot deplasa la client, daca acesta o cere și plătește suplimentar, dar de obicei practică doar la domiciliul lor.
Sînt însă excelente pentru sclavii fără atitudine, căci fac sex cu sclavii, și nu se comportă așa de dur ca niste Domine reale. În plus, sînt mult mai ieftine decît orice escortă BDSM, și virginii în lipsă de fonduri se pot iniția măcar în sex cu acestea, sau pot să practice măcar cîteva tehnici rudimentare de umilire soft la un preț ultra-accesibil (pînă în 100 de lei!).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu