miercuri, 1 octombrie 2014

Dominatorii debutanți

În general sînt tineri, pînă în 25 de ani, fără prea multă experiență, posesivi, perverși, curioși, dornici să se perfecționeze, comprehensivi, inventivi și puțin pretențioși.
De obicei nu au un spatiu propriu de desfasurare, nefiind materialisti si deci nici prea bine situati din punct de vedere financiar, -iar instrumentarul lor este minimal (sfoara, bici, calusuri, vreun dildo, cagula, costumatie fara pretentii, clesti de rufe,etc.). In general sint studenti sau proaspat absolventi de facultate.
 Sint foarte expansivi si vorbareti, si le place foarte mult sa discute detaliile sedintelor la telefon sau pe mess.

Sedintele lor se desfasoara in general in limite strict consensuale. Stabilesc impreuna cu sclavii ce anume vor practica si care vor fi limitele, si rareori trec peste acestea. Sedintele lor sint de fapt partide de sex pigmentate cu tehnici BDSM de obicei soft.
  Sedintele lor dureaza intre o jumatate de ora si maxim doua ore, durata fiind conditionata de energia lor sexuala, fiind de fapt partide de sex  cu perversiuni BDSM.

Acorda o foarte mare importanta aspectului fizic al sclavilor, virstei sexului, corpolentei, igienei corporale, etc.... Prefera sclavii tineri, ingrijiti, epilati, manierati, mai minioni si fara dimensiuni exagerate, caci se simt dominati de cei corpolenti sau prea inalti.
Au preferinte sexuale bine determinate, fiind fie hetero, fie homo, fie bisexuali, si in general nu isi schimba preferintele sexuale.

Experienta lor in materie de BDSM se bazeaza mai ales pe lucruri citite sau vazute pe net, dar sint curiosi si invata mereu din experientele avute cu sclavii ,sau din discutiile de pe mess si forumuri.
Pe forumurile de specialitate nu se prea afiseaza, constienti fiind de lipsa lor de experienta. Sint insa foarte activi pe chat, unde cauta permanent parteneri de sex.

Sint dispusi oricind sa se deplaseze pina la sclavii ce le pot pune la dispozitie un spatiu adecvat.
Majoritatea sint foarte adaptabili si inventivi,putind sa se desfasoare foarte bine in orice locatie pusa la dispozitie de sclavi, si sa utilizeze ptr torturi obiecte casnice si dispozitive de la fata locului.

Au totusi o atitudine veritabila de Dominatori, nefiind simpli imitatori BDSM sau prostituati, ci practica BDSM din convingere. Lovesc cu placere si cu putere, se excita la tipetele sclavilor, vor sa fie admirati, venerati, preferati...
Sedintele lor insa nu ofera extaz masochist decit foarte rar si atunci accidental, ci ofera orgasm sexual fizic mai intens, datorita tehnicilor BDSM aplicate.

Tehnicile preferate de ei sint de obicei cele soft, ce intensifica orgasmul sexual: bondage, umilire verbala, spanking, ceara, miere, cunilingus, analingus, dresura, sissification, dildo soft, cravasa, uro soft,penetrare orala/anala, etc...

Poseda insa o mare calitate, care ii face sa fie foarte cautati de sclavii virgini si debutanti: nu sint deloc materialisti, ba sint chiar dispusi sa se deplaseze destul de departe pe spezele lor, sau sa si plateasca uneori partenerii de sex.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu