miercuri, 29 octombrie 2014

Dominatorii virtuali

  Sint un soi mai ciudat de practicanti de BDSM, pe care il practica fara a avea contact direct cu trupul sclav. As zice ca sint mai degraba un fel de indrumatori, de sfatuitori de la distanță. Fie conduc un soi de sedinte BDSM de la distanță, ghidînd sclavul cum sa se autotortureze, fie isi povestesc la telefon sau pe web ori mess experientele BDSM personale, reale sau imaginare, cu scopul de a-si excita publicul.

   In general o fac contra cost, pe linii telefonice sau web platite, dar sint si unii care o fac si pe gratis, mai ales cei amatori, ce vor sa capete experienta.
  Majoritatea sint de fapt un soi de voyeuri, ce se excita in vreme ce privesc sau asculta cum se autotortureaza sclavii.

  Nu au limita de virsta, iar experienta lor este de obicei strict virtuala, facuta din filme vizionate si carti/reviste citite.

  Nu poseda instrumentar sau dispozitive de tortura, si nici nu le trebuie spatiu de intilnire. Unii, care lucreaza pe web, au costume fanteziste, masti, cagule, si cite vreun instrument simplu (dildo, cravașă, colac de funie, catuse, cu care isi puncteaza spusele si ordinele date de la distanta. Dar sint doar instrumente de parada, de atmosfera, caci absenta contactului cu trupul sclav le face practic inutile.
  Au insa o fantezie foarte bogata, care ii ajuta sa inventeze mereu noi situatii virtuale BDSM si sa le descrie sau sa le impuna spre executare sclavilor amatori.

 Uneori insa pot proveni din rindurile Dominatorilor scosi din circulatie din cauze diverse (batrinete, accidente, boala, izolare fortata, etc.) si pot avea inca urme de atitudine reala si cunostinte foarte bune despre BDSM.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu