miercuri, 29 octombrie 2014

Dominatorii profesionisti sau experti

  Sînt cei care reprezintă de fapt BDSM-ul. Maturi, aspri, fanteziști, experimentați, competenți, materialiști și foarte discreți, sînt cei care pot într-adevăr oferi sclavilor oricînd extaz masochist veritabil.
  În general posedă un spațiu particular (donjon), dotat cu dispozitive de tortură, și au un instrumentar variat, atît de sex shop, cît și creat artizanal, ptr tehnicile preferate.

  Sînt experți mai ales în una sau două tehnici hard, care-i delimitează față de alți experți. Fie CBT hard ,breast torture hard, bastinado, ace, vomă, uro hard, scato, electro, sufocare, flagelare, fire play, tortura anală sau genitală, orgasm denial, vampirism, ballbusting, ori alte tehnici dificile și deseori periculoase.

  Ședințele lor sînt lungi, de minim trei și pînă la cinci-șase ore, și alternează tehnicile de tortură hard cu tehnici de umilire soft.
  Nu fac niciodată sex cu sclavii: mai ales Dominele nu se lasă niciodată posedate sexual de sclavi, pentru că-i consideră nedemni de a fi parteneri de sex pentru ele.În plus, nici măcar cunnilingusul, analingusul sau felația făcute de sclavi experților nu le oferă acestora plăcere sexuală, cum cred sclavii debutanți, ci doar o senzație de ușurare asemănătoare cu cea resimțită la urinare sau defecație. Daca o Stăpînă doreste sex, își caută un amant printre gigolo, de care se lasă posedată ca femeie, -dar de sclavi nicicind.

  Atitudinea lor este întotdeauna una veritabilă, de Stăpîni adevărați: reci, disprețuitori, nemiloși, competenți, performanți. Aceasta este sși cauza pentru care sînt așa de apreciați și căutați. Nu acordă nici un fel de importanță aspectului sclavilor, vîrstei, rasei sau originii sociale,-cer însă supunere oarbă, atitudine veritabilă de sclav și un tribut pe măsură. Daca un sclav nu dovedește atitudinea umilă cerută de situație, este refuzat, chiar și cu bani.
 Sînt foarte materialiști și nu torturează niciodată sclavi gratuit. De aceea, unii sclavi virgini și debutanți îi asimilează de ciudă cu prostituații, căci ei de fapt confundă BDSM-ul cu sexul și iubirea.
  Sedintele lor costa mult, ptr Romania: intre 100 si 500 de euro o sedinta, dar tehnicile practicate de multe ori exclusiv, si raritatea acestor experti ii fac ca afacerile lor sa fie infloritoare. Exista inca foarte putini experti in tortura electro, voma, scato sau sufocare, iar cererea este mult mai mare de vreo suta de ori decit oferta!

  Sint putin activi pe saituri de gen, lasind de obicei doar mesaje ptr eventualii sclavi amatori. Nu le place vorbaria ,si sint iritati de cei care le cer sfaturi ori ii pisalogesc cu cererile lor disperate. Dar poseda de multe ori site-uri sau bloguri speciale, unde isi fac publicitate.

  Nu se deplaseaza niciodata, pentru nici un sclav, numai in cazuri cu totul exceptionale, pentru submisi bine cunoscuti si in conditii de plata foarte piperate.

  Au o situatie financiara foarte buna, caci numarul sclavilor amatori este foarte mare. In general traiesc exclusiv din acest gen de activitate foarte profitabila. De obicei poseda si sclavi-servitori permanenti, angajati contra casa, masa si umilire zilnica, uneori chiar grupe intregi de asemenea sclavi. Acesti sclavi domestici sint singurii care nu platesc in bani, ci in munca, umilinta la care sint supusi. Pot deci poseda sclavi masculi-subrete, sclavi bucatari, soferi, rindasi, gradinari,servitori, majordomi, ba chiar si sclavi-closete vii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu