vineri, 10 noiembrie 2017

10- CASTRAREA PENTRU SPECTACOL. -În Antichitatea sclavagistă constituia una dintre formele cele mai răspîndite de castrare, destinată să satisfacă nevoia de spectacol a cetățenilor din marile imperii. Constă în castrarea prin procedee cît mai neobișnuite și spectaculoase, transformînd astfel actul castrării într-un spectacol memorabil. Am prezentat în articolul despre castrarea ireversibilă cam cum se desfășura o asemenea operație-spectacol.
  În BDSM există asemenea spectacole, oferite de Dominatori profesioniști, unui public restrîns, care plătește foarte bine participarea la asemenea spectacole șocante, și care mai pot fi vizionate mai ales prin intermediul internetului, de către mulți alți privitori anonimi, perverși și foarte bogați. Spectacole cît se poate de ilegale și blamate de publicul larg, care pot conduce la ani buni de pușcărie, dar tocmai de aceea mai căutate și mai bine plătite...

11- CASTRAREA LIBERĂ (LA CERERE).- Este forma de castrare care are loc în urma cererii exprese a celui ce urmează să fie castrat, care dorește să devină eunuc din motive personale, fără presiuni din afară. Cea mai des întîlnită formă de castrare umană, și cea mai tolerată de autoritățile din țările unde castrarea fără cauze de urgență medicală este interzisă cu desăvîrșire. Nu se utilizează în BDSM, căci cei castrați astfel doresc să fie castrați prin metode sigure și neumilitoare.

12- CASTRAREA ÎN SCOP DE JAF (PRELEVARE DE ORGANE) -O formă rar întîlnită de castrare, dar totuși prezentă în zilele noastre, prin care cel castrat este jefuit de organele sale sexuale, de către traficanți specializați în asemenea operațiuni, după ce victima este de obicei atrasă în vreo locație pregătită dinainte de către așa-ziși „parteneri de sex ocazionali”, este sedată și i se prelevează organele de către echipe medicale ilegale. Un astfel de caz s-a întîmplat recent în Rusia, unde un actor a fost jefuit de testiculele sale, după ce a fost atras într-o cameră de hotel, de o femeie cu care intenționa să facă sex. Testiculele respective probabil au ajuns la vreun milionar ce și le-a pierdut pe ale sale în urma vreunui accident sau a cancerului testicular.
  Tot o formă de castrare în scop de jaf se mai realizează de către echipe specializate în fabricarea de suveniruri macabre, care vînd organele genitale prelevate și conservate în formol amatorilor de ciudățenii.
  O altă formă de castrare în scop de jaf este cea realizată de canibali, care  prelevează testiculele umane alșe unor victime în scopul mîncării acestora. A nu se confunda cu castrarea pentru consum, care se face cu acordul proprietarului organelor.

13- CASTRAREA DE ANGAJAMENT. -O formă de castrare liber consimțită, ce îi permite mai apoi celui castrat să se angațeze ca supraveghetor la vreun gineceu, sau în serviciul vreunei stăpîne caste sau lesbiene. Utilizată des în Antichitate, iar mai tîrziu în lumea musulmană, iar în zilele noastre și în BDSM, deși aici avem o castrare specifică, prin metode foarte dureroase și umilitoare. Însă și acest tip de castrare este în general înfăptuit tot în scopul angajării celui castrat în serviciul Stăpînei castratoare.

14- CASTRAREA PENTRU CONSUM. -O formă ciudată de castrare, cînd scopul final al castrării este prelevarea de organe în vederea consumului acestora, fie de către alte persoane, fie de către chiar proprietarul acestora. Întîlnită în comunitățile de canibali, sau la cei care practică canibalismul moderat. Se realizează de obicei cu acordul celui castrat. Întîlnită și în BDSM, deși foarte rar.  Există unele saituri de gen specializate în prezentarea imaginilor cu asemenea acte de canibalism.
  În cazuri extreme, unii bărbați pierduți în natura sălbatică, în regiuni aride sau insule pustii, aleg să își sacrifice testiculele pentru propriul consum sau al altor nefericiți.

15-CASTRAREA CONTRA SUPRAPOPULĂRII. -O formă de castrare care are drept scop scăderea suprapopulării într-un anumit teritoriu. Cei care nu corespund din punct de vedere fizic (cu tare, boli grave, aspect fizic neagreat sau inestetic, etc.), dar și bărbații care au trecut de o anumită vîrstă sau au procreat un anumit număr de copii, pot fi castrați, cu acordul sau chiar și fără acordul lor. Este un soi de castrare în același timp eugenică dar și rituală, fiind dictată de politica sistemului din țara respectivă.
O SĂ URMEZE...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu