marți, 7 noiembrie 2017

TIPURI DE CASTRARE UMANĂ (5) -Castrarea în funcție de cauzalitate I

  Cea mai importantă categorie în care se pot împărți castrările umane este cea determinată de CAUZALITATEA acestora sau de SCOP. În funcție de cauzalitate, castrările umane se pot împărți în:

1- CASTRARE FORTUITĂ (ACCIDENTALĂ)
2- CASTRARE PUNITIVĂ -LA CERERE
                                               -FORȚATĂ
3-CASTRARE MEDICALĂ-NECESARĂ
                                                -LA CERERE
4-CASTRARE EUGENICĂ
5-CASTRARE RITUALĂ-CONSIMȚITĂ
                                            -FORȚATĂ
6-CASTRARE RASIAL-DEMONSTRATIVĂ
7-CASTRARE BDSM-FORȚATĂ
                                      -CONSIMȚITĂ
                                       -LA CERERE
8-AUTOCASTRAREA
9-CASTRAREA UCIGAȘĂ
10-CASTRAREA PENTRU SPECTACOL
11-CASTRAREA LIBERĂ (LA CERERE)
12-CASTRAREA ÎN SCOP DE JAF (PRELEVARE DE ORGANE)

1- CASTRAREA FORTUITĂ sau ACCIDENTALĂ / Este castrarea care are loc întîmplător, fără intenție, atît din partea castratorului cît și a victimei.  Accidente de muncă, sport, vînătoare, casnice, etc., cu urmări ireversibile. Un alpinist cade, şi-şi prinde testiculele într-o cioată care i le secționează, de exemplu. Sau un vînător ghinionist își pierde testiculele între dinții unui mistreț care i le sfîrtecă fără şanse de refacere. Un bursuc atacă un copil mic și-i mănîncă testiculele. Un rechin atacă un înotător şi-i înhață tot sexul, unui dulgher i se secționează penisul cu tesla sau cu drujba, un armăsar loveşte cu copita un cowboy în testicule şi i le zdrobeşte, etc...
  Asemenea castrări sînt absolut întîmplătoare, neplanificate, şi în general fără acțiunea omului, sau dacă omul este totuși cauza acestora, el o face absolut neintenționat.

2- CASTRAREA PUNITIVĂ. -Este tipul de castrare umană cel mai acceptat de societate, fiind de regulă consecința unor infracțiuni grave cu caracter sexual (pedofilie, viol cu mutilare sau ucidere, homosexualitate, zoofilie, sadism, etc.). În acest scop se poate utiliza ca pedeapsă legală sau cutumială, fiind de obicei conținută în codul de legi din țara sau comunitatea respectivă. Astăzi este puțin întîlnită, dar există totuși în lumea musulmană sau în comunități tribale. În lumea modernă civilizată acest tip de pedeapsă se poate aplica doar în urma unor sentințe judecătorești, și realizate doar de către medici chirurgi autorizați.
  Însă există și cazuri de castrare punitivă ilegală, prin care sînt pedepsiți soții sau amanții infideli, violatorii care nu au fost pedepsiți de justiție, seducătorii, pedofilii, zoofilii și homosexualii, etc... De multe ori cutumele unor societăți cer ca practicanții de  sex necutumial să fie uciși sau castrați.
Acest tip de castrare se poate realiza atît FORȚAT , în cazurile prezentate mai sus, cît și LA CERERE, cînd cel care a comis infracțiunile sexuale ajunge la concluzia că, pentru a nu mai avea probleme de acest fel în viitor, sau pentru a fi eliberat mai repede, este mai bine să se lase castrat.

3-CASTRAREA MEDICALĂ. -Se realizează de către chirurgi autorizați, numai în clinici speciale, și este de două feluri:

A- CASTRAREA MEDICALĂ NECESARĂ -se realizează doar în cazuri justificate de starea de sănătate a pacientului, în cazuri de lezare ireversibilă a testiculelor/penisului, sau în caz de cancer testicular, cînd extirparea organului este absolut necesară pentru a salva viața omului.

B- CASTRAREA MEDICALĂ LA CERERE -se practică în anumite clinici din unele țări, asupra celor care doresc să devină eunuci, și care plătesc pentru acest lucru.

4-CASTRAREA EUGENICĂ. -O formă foarte rar întîlnită de castrare, realizată mai mult ca o formă de presiune politică astăzi, ce constă în castrarea indivizilor tarați fizic și psihic, pentru ca aceștia să nu își mai transmită tarele urmașilor. Sînt incluși aici piticii, cocoșații, cei născuți cu malformații ale membrelor, bolnavii psihici, orbii, surdomuții, dar și practicanții de sex necutumial, care sînt asimilați cu bolnavii psihici. Este o formă de castrare interzisă în toată lumea, deși există discuții cu privire la oportunitatea introducerii acesteia în politica demografică a anumitor state, chiar și în ziua de azi. A nu se confunda cu rasismul sau antisemitismul, unde rasa sau religia constituie motiv de excluziune sau pedepsire. Politicile eugenice ar fi destinate îmbunătățirii calității fizice și psihice ale rasei umane, în ansamblu. Doar indivizii cei mai puternici, sănătoși și inteligenți ar avea dreptul să procreeze, conform acestor politici.

5- CASTRAREA RITUALĂ. -O formă de castrare ce se aplică din motive religioase, în general la cererea celui care urmează să fie castrat. Utilizată pentru admiterea în anumite secte religioase, unde prezența bărbaților este considerată un afront adus divinității ce patronează secta.

A- CASTRAREA RITUALĂ CONSIMȚITĂ se realizează la cererea celor care doresc să fie acceptați între membrii sectei, în deplină cunoștință de cauză. Se poate utiliza și în BDSM, deoarece BDSM-ul prezintă caracteristicile unei secte, în care submisivii venerează Dominatorii de ambe sexe. De asemenea, în BDSM castrările au loc în cadrul solemn al unui ritual ce amintește de cele practicate în cadrul religiilor păgîne antice.

B- CASTRAREA RITUALĂ FORȚATĂ este o formă de castrare impusă, de obicei realizată asupra unor prizonieri, a căror bărbăție este oferită drept ofrandă unei zeități, de obicei a fertilității, păcii sau războiului. În general cei castrați astfel urmează să devină sclavi sau sînt uciși. Utilizată frecvent în Comuna Primitivă sau în Sclavagism.

6- CASTRARE RASIAL-DEMONSTRATIVĂ. -O formă de castrare criminală, utilizată de obicei de către membrii unor etnii ce se consideră superioare asupra unor membri ai altor etnii, cu scopul de a impresiona și teroriza, și de a sublinia caracterul de inferioritate al membrilor acesteia din urmă. Prin castrarea unor membri de marcă, sau chiar luați la întîmplare, ai etniei cucerite, învingătorii își asigură spolierea în liniște a învinșilor, și acceptarea de către aceștia ai unor conducători și ale unor legi impuse de învingători. Des întîlnită în sclavagism, practicată mai ales de marile imperii de atunci  (asirieni, babilonieni, chinezi, azteci, greci, persani, egipteni, romani, huni, etc...), alături de alte tipuri de torturi demonstrative cu scop de terorizare (decapitare și expunerea trupului decapitat, spînzurare, tragere în țeapă, sfîșierea de către animale, ardere pe rug, crucificare, înecare, dezmembrare, etc...)
  A mai fost utilizată de japonezi în anii ”30 în China, de turci contra armenilor, de tunisieni contra soldaților italieni în al doilea război mondial, iar astăzi de ISIS, la scară mai redusă.

7- CASTRAREA DE TIP BDSM. -Cel mai ciudat tip de castrare din toate timpurile, care conține elemente din toate celelalte tipuri de castrare, dar nu seamănă cu niciunul. Practicile BDSM amintesc atît de torturile și modurile de dominare din sclavagism, de torturile Inchiziției medievale, de tratamentele aplicate de naziști și comuniști prizonierilor politici, de politicile de dominare etno-rasaială ale marilor imperii, de diferențierile de clasă din Antichitate și Feudalism, dar și de ritualurile ezoterice ale unor religii ciudate și misterioase. Castrarea BDSM este în același timp punitivă, de angajament, rasial-demonstrativă, spectaculară și ireversibilă. Este de fapt singurul tip de castrare umilitoare care este acceptat de cei care o suportă, ba chiar uneori o caută expres, și din acest motiv, în mod paradoxal, este tolerată de autorități, deși este interzisă de toate legile. Spectacolele castrărilor BDSM moderne sînt printre cele mai căutate și vizionate, căci amintesc de vechile castrări spectaculare din sclavagism.
  Acest tip de castrare se poate împărți în:

A- CASTRARE BDSM CONSIMȚITĂ. -Sclavul care dorește să fie castrat își dă acordul expres pentru efectuarea operației prin metode BDSM de către Stăpîna/ul sa/u, după ce negociază cu aceștia de obicei contractul de sclavie pe perioadă limitată sau pe viață. Este tipul de castrare cel mai indicat a fi utilizat în BDSM, contractul de servitute limitînd răspunderea Stăpînilor în caz de probleme legale. În mod obligatoriu, cutumele cer ca acest sclav castrat să rămînă în serviciul Dominatorului castrator.

B- CASTRARE BDSM LA CERERE -Ca și în cazul castrării consimțite, se face cu acordul sclavului, doar că la cererea sa expresă. În afară de cei care doresc să devină servitori, mai există bărbați care doresc să devină eunuci, și doresc ca acest lucru să devină memorabil, sau nu au bani pentru operație, și atunci apelează la castratori BDSM, care îi castrează gratuit, dar foarte umilitor, după care sînt lăsați să plece. Și aici este necesar acordul celui ce urmează să fie castrat, cu un angajament de suportare a consecințelor, dacă cel castrat nu rămîne în serviciu. Este o formă mai rară de castrare, căci șansele de a fi descoperită sînt mari, iar castratorii riscă pușcăria pentru mutilare, tortură, vătămare corporală și practicarea de chirurgie neautorizată, plus interzicerea practicării BDSM-ului pe viață.

C- CASTRARE BDSM FORȚATĂ. -Un soi de castrare prin metode BDSM neintenționată, și fără a cere acordul victimei. Nu prea se găsește în BDSM, din cauza consecințelor legale, dar se pare că au loc și asemenea procedee. Se întîlnește de obicei la cuplurile BDSM Stăpînă-sclav care obișnuiesc să joace jocuri cu castrare definitivă simulată, sau în cazul unor crize de nervi ale Dominatoarelor, generate de comportamentul neadecvat al sclavilor sau de acte de violență comise asupra lor. Răzbunarea Dominatoarelor asupra unor violatori sau tîlhari incude aproape întotdeauna și castrarea forțată, cerută de legile onoarei BDSM, deci aviz amatorilor!
 În cazul jocurilor de-a castrarea, uneori Stăpîna se lasă prinsă de joc, și în urma unui impuls de moment poate să-și castreze partenerul de-a binelea, fără a exista de obicei o intenție bine conturată în mintea ei, dar odată actul înfăptuit el nu va mai fi reparat. Cel castrat va rămîne eunuc.

8-AUTOCASTRAREA. -Este considerată de către medici drept o formă de manifestare a unei boli psihice grave. Constă în realizarea actului castrării chiar de către cel care este castrat, de obicei prin metode primitive și periculoase, ca o formă de pedepsire a sinelui pentru greșeli reale sau imaginare. Cel castrat consideră că este o greșeală că s-a născut bărbat, și mai ales consideră impulsiunile sale sexuale drept păcate capitale ce trebuiesc pedepsite. Întîlnită rareori, cei care se automutilează sînt de obicei internați în centre psihiatrice și urmează tratamente de recuperare, fizică și psihică.

9- CASTRAREA UCIGAȘĂ. -Este o formă de castrare sau ablațiune (v.) realizată cu scopul de a provoca victimei moartea, în urma șocului psihic, sîngerării, infecției sau sinuciderii pe fondul depresiei post-castrare. Castratorul își castrează victima în condiții improprii, de multe ori în urma unor torturi violente, și nu se mai preocupă de starea victimei, după operație, de cele mai multe ori intenționînd s-o lase să se stingă în chinuri.
  S-a folosit uneori de obicei în scop rasial-demonstrativ, cînd cei învingători într-un război doreau să provoace dispariția rasei/etniei învinse, fiind utilizată în războaiele de genocid.
  E o formă de castrare punitivă ilegală, utilizată mai ales în scop de răzbunare pentru afronturi grave sau infracțiuni cu caracter sexual. Astăzi este pedepsită foarte aspru în toată lumea.



7 comentarii:

  1. Hello, I am volunteer for castration and penectomy by sadic Mistress... For real, I am serious. Can you to help me ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Eviration by Mistress, it is possible ? I am interssed...
    Contact to : solange.piggy@yahoo.fr

    RăspundețiȘtergere
  3. I don't can help you. I not practice castration, and I don't know some Mistress, in Romania...

    RăspundețiȘtergere
  4. BERN PETER:Bonjour, je te donne un reponse plus direct. Comme j'ai precise ici, la castration et plutot l'emmasculation ne se faissent sans des risques, inclusivement penales. Donc, si tu desire etre castre ou emmascule, tu devrais rester a perpetuite dans le service de ta Maitresse castratrice ou tes Maitres castrateurs.

    RăspundețiȘtergere