joi, 2 noiembrie 2017

TIPURI DE CASTRARE UMANĂ (2)

DUPĂ ASPECTUL LĂSAT ASUPRA ORGANELOR SEXUALE ALE BĂRBATULUI CASTRAT AVEM:

1-CASTRAREA VIZIBILĂ
2-CASTRAREA INVIZIBILĂ
3-CASTRAREA MASCATĂ

1-CASTRAREA VIZIBILĂ. -Este tipul de castrare care nu poate fi ascuns, cel puțin atunci cînd cel castrat este gol sau supus unei observații atente. Scrotul este doar o gușuliță lipită de burtă, iar dacă și penisul este secționat, și acest lucru este foarte vizibil. În BDSM de obicei urmele castrării sînt întotdeauna vizibile, căci acestea constituie un motiv de mîndrie pentru Stăpîna castratoare. Acest tip de emasculare se mai poate numi și CASTRARE TRĂDĂTOARE, căci în caz de anchetă nu poate fi ascunsă sau negată.

2 CASTRAREA INVIZIBILĂ. -În acest caz, deși bărbatul a fost castrat, nu există totuși urme fizice care să certifice efectuarea acestei operații. Asemenea castrări invizibile sînt cele efectuate prin iradiere, prin injectare de acid în testicule, cea psihică, prin compresiune, cu ultrasunete. În general, în asemenea cazuri aspectul organului viril se modifică foarte puțin, și nu se poate demonstra faptul că bărbatul în chestiune a fost castrat.

3-CASTRAREA MASCATĂ sau CASTRAREA MACHIATĂ. -Este o formă de castrare testiculară  manuală sau mecanică, la care testiculele extrase sînt înlocuite cu bile de inox sau de cauciuc, sau cu „testicule” de silicon, iar scrotul are aspectul unuia normal. Este tipul de castrare cel mai recomandat a se utiliza în BDSM, mai ales în țările cu pedepse severe pentru mutilare, sau în cazul în care sclavul în chestiune nu dorește să rămînă în serviciul definitiv al Stăpînei care l-a castrat. Un alt avantaj al acestui tip de castrare este acela că ulterior poate fi oricînd dus pînă la capăt, iar organele sclavului pot fi secționate atunci definitiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu