sâmbătă, 4 noiembrie 2017

TIPURI DE CASTRARE UMANĂ (4) Castrarea ireversibilă

2-CASTRAREA IREVERSIBILĂ (DEFINITIVĂ) -este tipul de castrare ale cărui rezultat este definitiv, cel castrat nemaiputînd reveni la starea sa de dinainte. Se poate împărți în:

A-CASTRARE IREVERSIBILĂ CHIRURGICALĂ
B-CASTRARE IREVERSIBILĂ MANUALĂ
C-CASTRARE IREVERSIBILĂ CHIMICĂ
D-CASTRARE IREVERSIBILĂ PRIN FRIG
E-CASTRARE IREVERSIBILĂ PRIN CONGELARE
F-CASTRARE IREVERSIBILĂ MECANICĂ
G-CASTRARE IREVERSIBILĂ PRIN IRADIERE
H-CASTRARE IREVERSIBILĂ PRIN EXPUNERE LA ULTRASUNETE
I-CASTRARE IREVERSIBILĂ PRIN ARDERE
J-CASTRARE IREVERSIBILĂ FANTEZISTĂ

A- CASTRAREA IREVERSIBILĂ CHIRURGICALĂ. -Forma cea mai întîlnită, mai sigură, legală și de dorit de castrare. Se realizează de către chirurgi autorizați, veterinari sau castratori profesioniști, într-un cadru cît de cît legal, acolo unde legile o permit. Se realizează prin secționarea organelor sexuale cu bisturiul, de obicei sub anestezie locală, și în condiții igienice de maximă siguranță. Este practicată de regulă în scopuri medicale, eugenice sau punitive, dar și la cererea celor care doresc să devină eunuci. Cînd se realizează de chirurgi este de obicei și legală în statul respectiv, căci aceștia pot acționa de obicei numai cu avizul unei comisii medicale, în cazuri în care e reclamată de urgență, sau în cazuri prevăzute de legea penală pentru infracțiuni cu caracter sexual.
  În BDSM e rar întîlnită, căci Stăpînele preferă să își castreze sclavii manual, fără anestezie, și perfect ilegal, se înțelege! ;)-

 B-CASTRAREA IREVERSIBILĂ MANUALĂ.- Forma cea mai primitivă, mai întîlnită azi, și mai des utilizată în trecut pentru castrarea sclavilor. Se realizează manual, cu ajutorul unor instrumente tăioase improprii (cuțite, bricege, săbii, coase, brice, clești, lame de ras, foarfeci, ghilotine, ferăstraie,etc.) în general prin secționarea sau smulgerea organelor sexuale ale victimelor, de obicei fără anestezie și în condiții de igienă precare sau chiar absente. A fost forma cea mai uzuală de-a lungul vremii pentru majoritatea castrărilor cu scop punitiv, rasial-demonstrativ, dar și în BDSM.
  Se realizează fie de către castratori amatori (mai rar profesioniști) , fie de către inși care doresc să își manifeste superioritatea disprețuitoare asupra celor pe care îi castrează, căci este considerată o formă de umilire extremă.
  Este forma cea mai întîlnită în BDSM, fiind cea mai ieftină și deosebit de spectaculoasă, avînd un caracter umilitor foarte pronunțat. Este foarte asemănătoare cu castrarea practicată pe animale de veterinari, prin urmare cel castrat astfel se va simți ca un animal inferior, deci foarte umilit.
  Este totuși o castrare cvasiilegală, interzisă de codurile penale din toată lumea contemporană, și pedepsită foarte aspru atunci cînd este descoperită, chiar dacă s-a petrecut ritual, consensual, ba chiar și la cerere. Nu rareori cel castrat prin această metodă moare în urma pierderii de sînge, șocului psihic sau a infectării, deci castratorul/ii sînt pasibili de pedepse pentru mutilare cauzatoare de moarte sau omor.

3-CASTRAREA IREVERSIBILĂ CHIMICĂ. -O formă mai rar întîlnită de castrare, care poate fi chiar și legală, în unele țări, în scop punitiv. Constă în introducerea unor substanțe chimice puternice( acizi, gaze, săruri,etc.) în testicule, iar acestea inhibă producerea spermei, deci interzic libidoul și erecția, definitiv. Cu vremea, testiculele se întăresc sau se subțiază, și se instalează impotența definitivă. Se pot introduce asemenea substanțe și în penis, acesta devenind insensibil la stimuli și rămînînd permanent flasc.
  Este o formă de castrare invizibilă (v), utilizată mai ales în cadru instituțional penitenciar, de obicei cu ordin judecătoresc, și sub supraveghere medicală. Utilizată empiric poate duce la moartea celui castrat astfel, cu consecințele legale de rigoare. Se pare că a fost utilizată de naziști și de comuniștii chinezi în scop eugenic și de presiune politică, sau pentru scăderea natalității.

 -Mai există o formă de castrare chimică, ce constă în introducerea organelor sexuale într-o baie de acid extrem de coroziv, care distruge complet organele introduse în el. În prealabil, organul ce urmează a fi extirpat ar trebui strangulat foarte strîns la bază, deoarece acizii sînt foarte toxici, și odată ajunși în sînge pot cauza moartea. Avantajul ar consta doar în faptul că acidul cauterizează singur rana.
  Nu am auzit însă să fie vreodată utilizată în BDSM, cerînd tehnică specială de laborator. Este mai degrabă o formă de castrare fantezistă (v).

 4- CASTRAREA IREVERSIBILĂ PRIN FRIG. Constă în introducerea scrotului victimei într-un mediu înghețat (congelator, baie de gheață, sau aer înghețat). Testiculele amorțesc atît de mult încît devin absolut insensibile la stimuli, instalîndu-se impotența. După mai multe asemenea ședințe se poate instala impotența definitivă. Metoda este foarte periculoasă, dar este o formă de castrare invizibilă (v) greu de demonstrat în vreo instanță. Poate fi utilizată cu succes de cei care doresc să devină eunuci, căci testiculele expuse astfel frigului se inflamează și chiar se pot și infecta, și se poate cere extirparea lor de urgență.

 5-CASTRAREA IREVERSIBILĂ PRIN CONGELARE. -Constă în expunerea organului ce urmează a fi extirpat într-o baie de acid azotic, sau heliu lichid, la temperaturi de aproape zero absolut, și apoi ruperea acestora. Ca și în cazul castrării în acid, rana se va cauteriza singură.
  Nu este o metodă de castrare uzuală, necesitînd tehnică de laborator foarte complicată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu