vineri, 3 noiembrie 2017

BDSMRO.RO, ȘI O „LUPOAICĂ” DUSĂ CU CAPUL

  Fac o paranteză necesară în serialul acesta despre castrare, pentru a aduce în atenția publicului bedesemist o problemă gravă (se pare că extrem de gravă), problemă care se pare că va afecta foarte tare comunitatea BDSM din Romania. În centrul acestei probleme se află saitul zis ”de BDSM”, numit pretențios BDSMRO.ro, unul dintre cele mai cunoscute și active în domeniu, unde o mulțime de naivi și-au lăsat datele și s-au înscris, crezînd că acolo chiar se discută despre BDSM și că vor fi în siguranță, așa cum promite ritos proprietarul saitului în mesajele sale capcană de... ”bun venit!”.
  M-am înscris acolo în urmă cu cîțiva ani, crezînd că este o alternativă credibilă la FETISHBDSM sau BDSMFORUM, pe care le mai frecventam. Am publicat o mulțime de articole la rubrica CONVERSAȚII, și am comentat de zeci de ori în conversațiile altora, oferind de multe ori informații de prim rang pentru începători și chiar și avansați, încercînd să formez o comunitate BDSM puternică acolo, cu care să putem începe o campanie de legalizare a BDSM-ului, și chiar și de explicare a fenomenului în rîndul maselor. Dar imediat s-a și format o mică haită de pseudobedesemiști, a căror prostie și lipsă de experiență erau atît de evidente încît stîrneau hazul ori de cîte ori conversau cu mine. Capul răutăților era o persoană care se declara ”sclavă sexuală”, care confunda sexul cu BDSM-ul, publica numai aiureli, și semna pretty_girlX. Am avut o mulțime de conflicte cu pgx, care era de-a dreptul hilară cînd nu reușea să definească corect diferența dintre o sclavă și o amantă, sau între BDSM și sex, ceea ce trăda lipsa completă de experiență în domeniu, dar și prostia fudulă a celui care se dă drept specialist în ce nu are habar. Cum eu sînt mușcător, sarcastic și direct, pînă la urmă mica pacoste a reușit să mă elimine de pe sait, deși pe atunci nu erau moderatori care să taie și să spînzure, ca acum.
  N-am disperat, și după o vreme am revenit, sub pseudonimul RENNOZ, și m-am luat iarăși la harță cu mica trupă de ageamii pretențioși, care nu numai că nu lăsau profesioniștii BDSM-ului să se manifeste pe sait, dar nici nu propuneau barem teme de discuție. În cel mai fericit caz puneau întrebări cretine de soiul: CE PĂRERE AVEȚI DESPRE BONDAGE? ,ori VĂ PLACE FELAȚIA? de te apuca rîsul cînd le citeai, iar răspunsurile bineînțeles că nu puteau fi decît seci sau subînțelese! Pe atunci erau mai activi ageamiii numiți pgx, chris silent dom, sam ryder, fundatia, victorBDSM, kogaion, queen, etc..
  Tot atunci a început să se practice cenzura (ce-i drept, mai pe ocolite), fiind șterse răspunsurile care trădau prostia și nepriceperea „specialiștilor” habarniști, dar și unele discuții sau răspunsuri ale unor alți postanți între care și eu. La criticile celor cenzurați nu se răspundea, sau se răspundea în doi peri.
 Între timp, văzînd că nu prea are succes ca sclavă, PGX și-a schimbat numele în IANA, și a început să taie și să spînzure pe sait mai dihai ca înainte, acum în calitate de moderatoare, care numai de moderat nu se ținea. Totul a culminat cu o acțiune de „purificare„ a saitului, cînd au fost șterse absolut toate postările mele (conversații și răspunsuri) ,împreună cu o grămadă de alte discuții care deranjau prostia găștii de ciudați, saitul devenind după aceea varza de azi, cu doar vreo sută de teme propuse, și cel mult douăzeci-treizeci de răspunsuri , și alea dezlînate și incomplete. N-am făcut vreo statistică, dar cred că au fost șterse peste o sută de teme de discuție, și cîteva sute de răspunsuri, unele extrem de interesante. Nu mai spun că eu postasem o grămadă de articole în care propuneam idei de afaceri BDSM, explicam extazul masochist, sexul sadic, invectivarea gratuită, prezentam tehnici uro necunoscute, bastinado, sărutul în BDSM, cum trebuie utilat un atelier de tortură minimal, dădeam sfaturi sclavilor debutanți,etc... Dar au dispărut și discuțiile altora, discuția lui „fundația” ,de ex., despre orgasme, postarea Curioasei despre zoofilie, pedofilie și necrofilie, etc... Între timp am postat aici un răspuns către PGX, în care-i demonstram că este de fapt o Dominatoare sadică. Am avut niște discuții în privat cu ea, și, furioasă că i-am refuzat avansurile, a început să mă urască necondiționat, cum numai o sadică știe să o facă.

  Pînă la urmă, scîrbit de nesimțirea celor care nu știau cum să transforme saitul într-o căzătură, m-am retras, pentru o vreme, revenind de-abea anul acesta. Am descoperit un sait parcă de umor, în care teme de discuție lipsesc, dar unde sînt vreo șapte supraveghetori, care supraveghează nu doar conversațiile publice, dar și pe cele private (!?), permanent, tăind fără milă și fără discernămînt ceea ce nu le convine, iar fosta IANA devenită astăzi SHE-WOLF88 cenzurînd la fel de nesimțit ca și altădată, mai ales pe chat. Din fericire, am avut  prevederea să nu mai postez articole, căci știu că pericolul de a fi șterse e maxim. Dar, după cum am arătat în septembrie, pînă la urmă lupoaica cea dusă cu pluta m-a blocat iarăși, pînă la 31 octombrie. În seara de 31 octombrie, am scris un articol la rubrica de sugestii/probleme site, în care arătam că sînt prea mulți moderatori, că saitul arată ca o varză, că chatul e folosit doar pentru caraghioslîcuri, că se spionează și se cenzurează prea mult, și că ar trebui doar o moderatoare care să conducă discuțiile și să propună teme interesante de discuție, etc.., dar cînd am dat să-l postez, ciumulița de lupoaică m-a și blocat pe încă vreo două luni! Ceea ce demonstrează că se pot spiona pînă și textele scrise, dar încă nepublicate, ceea ce nu mai e doar grav, dar și periculos!
  De altfel, cînd m-am retras ultima dată, am lăsat un mesaj cifrat pentru userii saitului în care spuneam, textual: IANA ESTE O PERSOANĂ CU PROBLEME PSIHICE GRAVE.VREA SĂ ACAPAREZE SAITUL. SÎNTEȚI ÎN PERICOL: FUGIȚI! Azi, Iana alias pretty_girlX, alias She_Wolf88, a devenit tartorița-șefă a saitului, crezînd că sadismul sexual e totuna cu sadismul social, și cenzura nesimțită e o bagatelă care trebuie trecută cu vederea!

  Dar dacă lupoaica e dusă cu pluta și acționează haotic, datorită celor cîțiva neuroni pe care-i mai are și care se bat între ei din lipsă de spațiu, nu același lucru s-ar putea spune de cel care a pus la cale lansarea unui sait destinat unor minorități sexuale, unde maniera de lucru este extraordinar de ciudată și periculoasă. Într-un material ulterior vă voi dezvălui la ce concluzii am ajuns, și vă garantez că vi se va face părul măciucă! Nu glumesc! Se pare că userii acelui sait se află într-un pericol atît de mare încît va fi nevoie de intervenția unor agenții specializate ca să descîlcească întreaga poveste!
  Dar să nu anticipăm... (La urma-urmei ,doar sînt sadic, și-mi place să-mi fierb victimele la foc mic...!)
 VA URMA... (ceva horror!)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu