duminică, 5 noiembrie 2017

TIPURI DE CASTRARE UMANĂ (4) -Castrarea ireversibilă II

G- CASTRAREA IREVERSIBILĂ MECANICĂ. -O formă de emasculare care face să viseze multe Dominatoare, dar foarte greu de realizat, ce ar putea fi utilizată doar în cazul castrării unui număr foarte mare de sclavi. Se realizează cu ajutorul unor dispozitive speciale, sau cu mașini care realizează castrarea mecanic, de obicei fără atingerea organelor sexuale ale victimei cu mîna, în mod automat, pe bandă rulantă, și cu foarte mare rapiditate. Practic, cel care realizează această operație nu o face pentru a se excita, ci pentru a finaliza cît mai repede o sarcină de serviciu uzuală și plictisitoare.
  De obicei sînt utilizate unelte sau aparate speciale pentru secționare, fie create special pentru castrat în serie, fie cele utilizate pentru debitat materiale dure (metal, lemn, plastic, hîrtie, cauciuc, etc.), ori cele care secționează și lipesc în același timp. Organele virile sînt introduse în fanta de tăiere , și prin acționare manuală/mecanică/electrică acestea sînt secționate brutal, într-o fracțiune de secundă, fără o pregătire prealabilă, și de obicei în condiții primitive și neigienice.
  Sînt utilizate în acest scop cleștii speciali pentru castrarea unui mare număr de tauri, berbeci, țapi sau porci, cu gură de prindere și secționare foarte mare (numite BURDIZZO), ghilotine special realizate, foarfeci de grădină pentru tuns tufișuri, prese electrice pentru debitat tabla sau lemnul, fierăstraie electrice sau mecanice, etc...

  În filmul PIRAȚII GHEȚURILOR apare un asemenea dispozitiv special pentru castrare pe bandă rulantă, sub forma unei guri de prindere cu colți ascuțiți, asemănătoare oarecum cu o capcană pentru lupi, care se închidea retezînd în serie sexul prizonierilor.
  În BDSM asemenea dispozitive de castrare nu prea ar avea de ce să fie utilizate, căci acționează mult prea rapid, răpind din plăcerea Stăpînei castratoare de a se delecta cu suferința îndelungată a sclavului castrat. Dar pot face parte din instrumentarul demonstrativ al Stăpînelor, căci imaginea unor asemenea dispozitive de castrat rapid și în serie este foarte șocantă pentru sclavii torturați în donjon, iar simularea unei castrări mecanice impresionează sclavii pînă la leșin, fiind deci deosebit de excitantă ! :)  O ghilotină pentru pulă în care se taie demonstrativ o țeavă de plastic și în care se introduce apoi forțat pula unui sclav îl face pe acesta să se pișe pe el de frică!  Îl poate castra psihic pe viață!  :))

  Altfel, castrarea mecanică, fiind destinată emasculării criminale a unui număr foarte mare de victime este considerată o formă de genocid și pedepsită cu pedepse ce pornesc de la 20 de ani în sus și chiar cu moartea.

 H- CASTRAREA IREVERSIBILĂ PRIN IRADIERE. Este o formă de castrare ce se poate realiza doar în condiții de laborator. Organele virile, expuse la un bombardament cu radiații, devin insensibile și se instalează impotența. Formă foarte rar întîlnită și foarte periculoasă, deoarece poate duce la apariția cancerului testicular. Nu se utilizează în BDSM. Expunerea la radiații este considerată delict criminal major.

 I- CASTRAREA IREVERSIBILĂ CU ULTRASUNETE/INFRASUNETE. -Tot o formă de castrare de laborator. Testiculele sînt expuse la acțiunea ultrasunetelor/infrasunetelor, după ce au fost introduse într-un aparat special, pe o perioadă limitată. Metodă prea complicată pentru a putea fi utilizată în BDSM.

 J- CASTRAREA IREVERSIBILĂ PRIN ARDERE. O formă de tortură fizică extremă destinată fie amputării organului torturat, fie uciderii victimei în chinuri. Des întîlnită în perioada sclavagistă, cînd torturarea prin foc era uzuală pentru a obține mărturisiri și informații despre persoane, averi ascunse, mesaje primite, sau pur și simplu pentru a răzbuna un afront, o crimă, un delict. Era utilizată de stăpînii antici de sclavi, de tîlharii criminali, de soții înșelați, de rudele soțiilor înșelate sau femeilor violate, de rivalii în dragoste, etc... Tîlharii și pirații o utilizau pentru a descoperi prăzi ascunse, răsculații se răzbunau pe nobilii capturați pentru a se răzbuna, stăpînii de sclavi se puteau răzbuna astfel pe răsculați sau se puteau delecta cu un asemenea spectacol la vreo orgie mai deosebită, etc...
  Se realizează de obicei prin arderea organului ales pînă la calcinarea lui totală , cu un fier înroșit în foc, prin presare cu un fier de călcat încins, cu flacăra unei lămpi de sudură, cu o torță, cu jeratic presărat pe organ, cu o lumînare puternică, cu o cîrpă înmuiată în petrol, etc... Mai înainte de a se începe tortura organul trebuie strangulat strîns de la bază, pentru a se opri circulația sîngelui spre corp, iar după tortură organul trebuie obligatoriu secționat.

  Nu este indicat să fie utilizată în BDSM, aici se folosește mai ales torturarea cu foc moderat, în cazul tehnicilor de CBT, nu pînă la incinerare sau fierbere, ci arderea vindecabilă. Este o tortură foarte periculoasă, ce poate duce la moartea sclavului, ci consecințele legale de rigoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu