sâmbătă, 4 noiembrie 2017

TIPURI DE CASTRARE UMANĂ (3) Castrarea reversibilă

După FINALITATEA ACTULUI CASTRĂRII avem două mari tipologii:
1- CASTRAREA REVERSIBILĂ (TEMPORARĂ)
2- CASTRAREA IREVERSIBILĂ (DEFINITIVĂ)

 1-CASTRAREA REVERSIBILĂ este un fel de castrare pe termen limitat, fiind des întîlnită, mai ales în comunitățile permanente masculine (cazărmi, spitale psihiatrice, tabere de muncă, închisori, mănăstiri, etc..). De asemenea, este foarte utilizată în BDSM, aproape fiecare ședință hard avînd și o componentă de castrare temporară, fiind una dintre formele de umilire cea mai gustată de Dominatorii de ambe sexe. Celui castrat reversibil i se induce o stare de impotență pe termen limitat, pentru a nu-și lăsa impulsiunile sexuale să iasă la suprafață și să îi tulbure din castitatea impusă sau din activitatea pe care trebuie să o realizeze în acea comunitate. Acest tip de castrare (PSEUDOCASTRARE, mai bine zis) este de mai multe feluri:

A- CASTRARE REVERSIBILĂ MENTALĂ (PSIHICĂ) -Cel pseudocastrat astfel, în urma unor tehnici de autoflagelare mentală sau în urma unor presiuni făcute asupra psihicului său, ajunge fie la concluzia că sexul este un lucru indecent, interzis sau inutil, fie la concluzia că el este de fapt inferior femeilor, deci nedemn să se acupleze cu acestea. În BDSM, sexualitatea sclavilor sexuali este de obicei luată în rîs, dotarea sexuală a lor la fel, iar sclavul este forțat să se comporte ca o femeie (feminizare, sissification). Este de obicei o formă de castrare deosebit de eficient, căci actul sexual este în general legat strîns de psihic, și uneori devine o formă de castrare definitivă.

B-CASTRARE REVERSIBILĂ MECANICĂ (sau MANUALĂ) -Se realizează de obicei prin strangularea testiculelor, ceea ce nu mai permite erecția, sau prin utilizarea dispozitivelor de castitate masculine. Sînt foarte utilizate în BDSM ambele forme. În primul caz, testiculele sînt legate de la bază foare strîns, iar sîngele nu mai poate circula prin ele decît foarte greu, ceea ce face imposibilă erecția și ejacularea. În al doilea caz, datorită spațiului strîmt și al poziționării flasce a dispozitivului, erecțiile devin foarte dureroase, deci dispar repede.

C- CASTRAREA MEDICALĂ TEMPORARĂ -Se obține cu ajutorul unor substanțe inhibatoare și sedative, ori cu analgezice. Se folosesc asemenea metode în spitalele psihiatrice, cazărmi, închisori, centre de cantonament sportiv, etc).

D-CASTRAREA CHIRURGICALĂ TEMPORARĂ -este realizată exclusiv în scop medical. Testiculele sau penisul sînt secționate pentru a fi operate, refăcute, sau pentru a se putea opera zona în care se găsesc, după care sînt reintroduse la loc.

E- CASTRAREA REVERSIBILĂ ELECTRICĂ -Se realizează prin supunerea aparatului genital masculin la electroșocuri, ceea ce îl face insensibil la stimuli, deci impotent. Utilizată în BDSM de către profesioniști.

F- CASTRAREA REVERSIBILĂ PRIN FRIG - O formă de castrare temporară realizată prin ținerea organelor virile (sau chiar și a întregului sclav) într-un mediu înghețat, pînă ce acesta devine insensibil la stimuli: Metodă periculoasă, de utilizat doar de profesioniști, asupra unor sclavi care au mai încercat asemenea metodă, și ridicat nivelul de îngheț gradual.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu