duminică, 8 octombrie 2017

Pentru Pannini, cu privire la castrare și emasculare

1.-Da, ai dreptate, în România subiectul este interzis, captivant, misterios și incitant. Castrarea și emascularea nu au constituit practic niciodată subiecte de cercetare ptr specialiștii români, care nu fac altceva decît să preia ideile altora, iar în domeniul BDSM cercetarea e și mai slabă. Dar se pare că mă voi sacrifica eu, și in curînd voi începe o serie de articole care vor lămuri problema castrărilor și emasculărilor prin metode BDSM, ca un soi de ghid pentru Dominele și sclavii interesați.
2.-Curioasa are dreptate: castrare înseamnă extirparea testiculelor sau ovarelor, ptr a împiedica reproducerea și/sau a efemina subiectul, iar emascularea e un soi de mutilare fizică executată mai ales în scop punitiv. Însă, prin extensie, prin castrare se înțelege îndeobște orice operație sau mutilare executată asupra organelor bărbatești de reproducere, menite să împiedice realizarea actului sexual, deci și cei doi  cam au dreptate.
3.-Imaginea respectivă, cu tipul emasculat total, poate fi ușor accesată: te duci la sadomasocial.com și cauți la poze. Nu-ți trebuie nici logare,nici validare... nimic... Accesezi poza gratuit. Succes!
În plus, acela este un sait serios, axat pe BDSM hard, unde nu există subiecte tabu, și nici supraveghetori cu pretenții de moderatori, ca pe varza pe care se zbenguie amintita Curioasă. Deci acolo găsești, sau poți cere informații despre orice fel de practici de gen, și nimeni nu o să îți sară în cap, zicîndu-ți că ești nebun, doar pentru că ai un comportament real sau pentru că îți plac chestii cam bizare, ilegale ,ori periculoase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu