marți, 10 octombrie 2017

Precizări

Cînd am pus la punct realizarea acestui blog, aveam în vedere slaba răspîndire în rîndul publicului din România a ideilor despre practicile BDSM hard ,și lipsa de preocupare reală a profesioniștilor din domeniu pentru educarea amatorilor și începătorilor în ale sadomasochismului. Cu exceptia defunctului BDSMFORUM, nimeni nu mai prezenta anumite chestii considerate prea umilitoare, ilegale sau periculoase, sau acestea erau prezentate extrem de vag, în treacăt, ca niște chestii ireale sau imposibil de practicat.
Ori, scopul declarat al acestui blog este în primul rînd acela de a prezenta adevărata lume a sadomasochismului, care se deosebește de fetișism așa cum și fimele sexy se deosebesc de cele porno, sau cum muzica simfonică se deosebește radical de cea rock. Căci sadomasochismul are un alt scop decît fetișismul, are un cod de comportament foarte strict, o ierarhie bine definită, iar expresiile de „umilire„, „dominare„ și „tortură„ au un alt înțeles decît în fetișism.
De aceea, aici eu nu prezint de fapt experiențe personale, decît doar în măsura în care acestea pot prezenta mai bine anumite practici sau tehnici pe care le utilizez și eu, sau imi pot prezenta mai bine propriul potențial și mă fac mai bine înțeles de eventualii amatori ce doresc să participe la ședințele mele.
De aceea, chiar și atunci cînd răspund unor indivizi pe sait, o fac doar dacă raspunsul meu  va lămuri un număr mai mare de persoane, cărora nu va mai trebui sa le fac "instructaj" separat, ca să zic așa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu