vineri, 20 octombrie 2017

SEXUL SADIC

După cum am precizat și în articolul precedent, spre deosebire de toate celelalte categorii sexuale cunoscute (inclusiv fetișismul), sexualitatea sadomasochistă se manifestă foarte diferit, avînd la bază  nu sentimente de apropiere, dragoste, respect reciproc, plăcere împărtășită, consensualitate sau măcar interese comune, ci respingere, dispreț, răceală sufletească și comportament impus. De aceea, nici actul sexual efectuat de sadici asupra trupului sclav nu se aseamănă cu actul sexual obișnuit.
  Datorită faptului că Stăpînii sadici de ambe sexe nu simt de fapt plăcere cănd posedă un sclav femel sau mascul, actul lor sexual nu este destinat să ofere la rîndu-i plăcere, ci să sublinieze diferența care există între cei doi (sau mai mulți ) parteneri, să ofere partenerului submis dovada calității sale de inferior și să sublinieze faptul că egalitatea între Stăpîn și sclav este imposibilă. De aceea, actul sexual realizat de Dominant va fi brutal, fără vreun preludiu ,cu mișcări bruște și sacadate, punctat de lovituri și injurii, în poziții jenante și improprii, în așa fel încît sclavul să nu simtă absolut nici o plăcere, ci doar să sufere suplimentar suferință, umilire și dispreț. Stăpînul posedă sclavul ca și cum ar spăla cu brutalitate un cîine rîios, nu pentru că i-ar face plăcere, ci pentru că trebuie să facă și treaba asta murdară, alfel s-ar umple toată casa de rîie.. Plăcerea Stăpînului rezidă din observarea neplăcerii resimțite de sclav, din văicărelile si implorările sclavului, și din sublinierea caracterului său de superior, nu din actul sexual propriu-zis.

  Stăpînele experte își vor poseda deci sclavii în așa fel încît aceștia să fie forțați să își recunoască inferioritatea socială și sexuală în fața lor, să conștientizeze faptul că nu sînt decît niște femele cu un apendice ce se aseamănă cu un organ masculin, dar fără funcțiile acestuia. Nu le vor permite niciodată sclavilor să le posede sexual în vreun fel, ci se vor strădui să îi facă pe sclavi să uite că au fost cîndva bărbați și au posedat sau au vrut vreodată să posede vreo femeie sau chiar și vreun bărbat. A ucide sexualitatea din sclav este supremul triumf pentru o Stăpînă, și acest lucru îi provoacă ei orgasm, nu scărpinatul din partea unui sclav. Dacă s-ar lăsa posedată de un sclav, s-ar simți ca atunci cînd ar fi posedată de un cîine, de un porc sau de un lepros hidos. S-ar simți mai umilită chiar și decît un sclav. Dacă Stăpîna respectivă chiar are chef să facă sex, ea face sex, dar niciodată cu vreun sclav, ci cu vreun alt partener de sex, eventual cu vreun gigolo, care este și în mintea ei un bărbat veritabil destinat să își folosească penisul pentru scărpinat doamne veritabile.
 Din nefericire, piața este plină de submisivi începători și virgini, plini de visuri aiurite și irealizabile, care se consideră „sclavi„ numai pentru că le-ar plăcea să fie sparți la cur de o femeie,  pe care să o poată poseda totuși sexual din cînd în cînd. Și căt de furioși, de dezamăgiți și de nefericiți sînt aceștia cînd văd că nu îi acceptă nicio Stăpînă, sau cînd li se cere tribut, cînd ei sînt convinși că cocoșelul lor și acceptarea unor bizarerii ar trebui să fie suficiente ca Stăpînele să leșine de plăcere!...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu