miercuri, 18 octombrie 2017

ROLUL DISPREȚULUI ÎN SADOMASOCHISM

Spre deosebire de toate celelalte categorii sexuale cunoscute, în sadomasochism relațiiile se bazează pe disprețuirea părții submisive, și nu pe respect sau iubire. Și aceasta din următoarele motive:

1.-Stăpînii și sclavii nu au parte de același tip de trăiri,ca în celelalte tipuri de relații sexuale. Oricît de ciudat ar părea, nici Stăpînii,nici Stăpînele nu pot avea orgasm atunci cînd posedă sclavi. Păsărica Stăpînei, linsă de un sclav sau de o sclavă nu-i oferă acesteia decît o senzație de ușurare, asemănătoare cu cea resimțită după ce urinează sau bea apă cînd i-e foarte sete .Iar Stăpînul care posedă sexual un sclav sau o sclavă va simți cam același lucru, ejaculînd practic fără nici o plăcere. De aici și atitudinea disprețuitoare a Dominatorilor vizavi de sclavi, care -vorba aceea: nici să provoace o plăcere Stăpînilor nu sînt în stare! Dominatorii se excită mai ales cînd torturează sclavii, cînd reușesc să le provoace acestora neplăcere intensă, dureri mari, suferință fizică și psihică intensă. Sexul este doar complementar, ca supapă de refulare pentru energia sexuală ce se acumulează în timpul ședinței.

2.-Sadomasochismul este o relație bazata pe o ierearhie foarte rigidă, asemănătoare cu ierarhia socială feudală, cu reguli de comportament foarte stricte în care fiecare categorie este bine definită, iar amestecul dintre cele două categorii este imposibil. Sclavii sînt considerați practic niște primitivi, ce pot fi utilizați pentru satisfacerea unor capricii de moment, dar niciodată drept niște egali ai Stăpînilor. Ei sînt tratați întotdeauna cu superioritate, cu aroganță, fiind considerați născuți să slujească și să fie umiliți și disprețuiți. De asemenea, pentru Dominatorii experți, lumea BDSM se împarte în Stăpîni și sclavi, categoriile de „coca cola„, „switch„ , „vanilla„ fiind asimilate tot cu sclavii și tratate ca atare.

3.-Nefiind o relație în care ambele părți cer și oferă plăcere, în sadomasochism rolul tributului este foarte important. Acesta se aseamănă cu impozitele obligatorii la care aveau dreptul seniorii feudali, care nu plăteau însă nici un fel de impozit. Sclavii moderni sînt obligați să ofere tribut pentru a putea ajunge la extazul pe care doar torturile Dominatorilor experți li-l poate oferi, ei neputînd găsi această plăcere nicăieri în altă parte. Tributul poate fi constituit de sume de bani, servicii penibile, sau chiar în părți ale corpului sclavilor. De altfel, rolul tributului este în special acela de a cumpăra bunăvoința Stăpînilor, care în acest fel devin mai concesivi și nu își mai mutilează sau ucid sclavii, căci mai ales sadicii de ambele sexe simt plăcere doar cînd sclavii sînt aduși pînă aproape de moarte sau mutilare.    De aceea, masochiștii trebuie fie să se străduiască să devină foarte bine aranjați din punct de vedere financiar, fie să fie pregătiți să devină servitori pe viață sau mutilați pentru plăcerea Stăpînilor lor.

4.-Și nu vă faceți griji: adevărații sclavi masochiști acceptă și adoră acest tip de comportament, căci doar așa pot pluti pe culmile extazului veritabil! :) E o lume ciudată, ce să-i faci!...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu